Portfolio

Frame Loft

The apartment on the 4rth floor of a 60's block of flats was designed to support a classy and elegant way of living, respecting all the elements of the old days.

After a total construction renovation and change of land use from office to residence, the apartment is oriented into the panoramic view towards the old Parliament of Athens. Giving emphasis on optical sense, a wooden frame embraces the façade, the view and the light that intrudes the whole space.
 

 

Info
Total renovation 59sm
Athens (Greece) 

November 2019 - February 2020

Credits
Concept-Study- Design- Supervision
V. Panagiotou 

 

Construction
Epikyklos Techniki Kataskevastiki

 

photographer: George Sfakianakis

CONTACT 

panagiotouvasiliki@gmail.com

Tel:0030 6946900743

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

©2020 Valia Panagiotou - Architect Engineer All rights reserved.