Portfolio

Apartment Piraeus

The refurbished house was the first floor of a two- floor detached house in a district of Piraeus, which was converted into a new independent home for the client.

Simplicity and northern- European sensibilities are the key ideas which are completed in a clean and cozy urban feeling. Bright and pale colors, wooden floor and furniture, white and minimal kitchen and ambient lighting in total create familiar, warm and homey atmosphere. Old objects across the whole apartment remind of the past and old memories transfusing a more vintage tone in the new design concept. 

Info
Total renovation  85sm

Piraeus, Athens (Greece)

October 2016- December 2016

Credits
Concept-Study- Design- Supervision
V. Panagiotou

CONTACT 

panagiotouvasiliki@gmail.com

Tel:0030 6946900743

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

©2020 Valia Panagiotou - Architect Engineer All rights reserved.